Om oss

Raw Digital är en marknadsföringsbyrå med fokus på betald söktrafik (SEM), sociala medier (annonsering), organisk söktrafik (SEO) och webbanalys. Raw Digital består av specialister och har tillsammans en bred kompetens inom data-driven och digital marknadsföring. 

Raw Digital grundades 2012 och har i dagsläget 11 heltidsanställda som sitter på Styckjunkargatan i centrala Stockholm. Vi är uppdelade i två team varav det ena teamet arbetar med Paid Media och det andra teamet med SEO och analys.

På Raw digital har vi över 13 års erfarenhet inom digital marknadsföring. Med den erfarenheten har vi över tid skapat arbetsprocesser och metodiker som verkligen fungerar. En viktig aspekt av vårt arbete är att engagera alla i projektet, vi värdesätter att alla som är involverade förstår den digitala marknadsföringen eftersom vi vet att det kommer att påverka slutresultatet.

Möt teamet hos Raw Digital:

En viktig aspekt av vårt arbete är att engagera alla i projekten, vi värdesätter att alla som är involverade förstår den digitala marknadsföringen eftersom vi vet att det kommer att påverka slutresultatet.