Tjänster

Vi jobbar alltid väldigt nära våra kunder, för att försäkra oss om att vårt arbete implementeras, används, efterföljs och ger det resultatet som kunden vill uppnå.

De flesta av våra kunder använder sig av en paketlösning av nedanstående områden men vi erbjuder också expertis inom Paid Social (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter etc) och hyr ut konsulter på uppdrag. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning.


SÖKMARKNADSFÖRING – SEM

Raw Digital annonserar på sökmotorerna, YouTube och GDN (Google Display Network) för att möta efterfrågan med rätt budskap vid rätt tidpunkt. Vi ser till att ni syns oberoende av plattform – mobil, surfplatta eller dator. Remarketing/retargeting är en stor del av vårt arbete.

Läs mer

SÖKMOTOROPTIMERING – SEO

SEO/Sökmotoroptimering handlar om att synas där era potentiella kunder letar efter er och vad ni erbjuder. Raw Digital vet hur ni syns allra bäst, långsiktigt. När vi arbetar med SEO så jobbar vi med att förbättra er webbplats och även er kunskapsnivå inom SEO.

Läs mer

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Digital Marknadsföring är så mycket mer än banners och kampanjsidor. Raw Digital har sökmarknadsföring i fokus, men vill knyta an och utnyttja alla de digitala kanaler som skapar värde och hjälper oss att nå fram och kommunicera med målgruppen. I våra strategier inkluderar vi sociala medier och hur vi kan aktivera vår målgrupp och involvera dem att skapa värde för kunden.

Läs mer

INBOUND MARKETING

Inbound Marketing är en metodik inom digital marknadsföring för att följa sina leads från första till sista interaktion. Målet är att öka sin försäljning genom att bättre få förståelse för sin målgrupp.

Läs mer

Vårt fokus ligger i att få våra kunder att stärka sin närvaro online, möta efterfrågan och bygga varumärke.